Summer vibes: Dubai

Heiiii! Nu ne-am mai auzit pe platforma aceasta de ceva vreme. Îmi era dor să scriu, îmi era dor să îmi găsesc cuvintele prin care să vă povestesc cât mai simplu și mai frumos ce s-a mai întâmplat în aventura mea, numită viață.

Este a cincea zi de când mă aflu în Dubai cu familia. Eram sigură că voi face daily vlog de aici, dar mi-am dat seama că nu prea iese. De ce? Ei bine, este a patra oară când am hotărât să venim pentru concediu în această superbă destinație, iar de data aceasta ne-am bucurat mai mult de plaja, mai ales că noi am vizitat toate atracțiile turistice( sau aproape toate). Așadar, am filmat când am considerat că merită filmat, și cel mai probabil voi urca în total 2-3 videoclipuri pe youtube. De-abia aștept! P.s.: Știți ce nu aștept? Sesiunea:)) haha

Trecem mai departe!

Eu sunt acum pe balcon, nu m-a luat somnul, probabil pentru că am dormit toată dimineața pe plaja. Mă gândeam la voi și mi-am propus să vă povestesc câte ceva interesant de pe aici, poate lucruri pe care le veți vedea și  în videouri, but no problem, right? Oricum, o să las mai jos și câteva poze care au fost deja postate pe Instagram( nu toate -încă-:)) )

  1. Am ajuns miercuri seară în Dubai, iar după ce ne-am cazat la hotel am și plecat la Dubai Mall să ne bucurăm de o priveliște cu totul deosebită: Burj Khalifa alături de jocul de apă- Fântânile Dubai. Am servit cina și ne-am întors la hotel cred că pe la 11-12 noaptea.

2. Sentimentul pe care îl simt aici într-un procent de 100%, sentiment pe care în România, cel puțin, nu îl pot simți cum trebuie, este acela de SIGURANȚĂ. Safe all the time.

3. Nu ți-e frică de o posibilă vreme proastă, ploaie or sth, nu există așa ceva. Mereu e cald si soare! Deci, nu îți face griji!

4. Mâncare mult prea bună. Cred că din toate locurile pe care le-am vizitat până acum, aici se mânâncă cel mai bine vegetarian. Un meniu bogat clar!

5. Muzica lor îți dă un vibe tare fain, în fiecare seară ies pe balcon și ascult muzică tradițională. Fără exagerare, când fac așa, nu mă mai simt turist:)) Sunt româncă, asta e clar, dar și aici mă simt acasă.

6. Aventura, strigați URA! Cât de chill poți petrece o zi, ea tot o aventură va fi! Sau cel puțin așa se simte! Dubai, ești de-a dreptul magic

7. Gata! Restul va fi pe youtube sau într-un articol viitor! Vă las ceva poze mai jos!

Vă îmbrățisez cu toată căldura( din Dubai).

Apropo, de-abia aștept să scap de sesiune și să încep să vă șoptesc ceva planuri și proiecte pe care le am de făcut. Great things are coming!!!! Să nu mai zic, reîncep în forță și pe facebook!

Până atunci, ne auzim zilnic pe instagram: denisworld_

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Alertă: Conţinutul de pe această pagină este protejat prin drepturi de autor!