Liniste pentru suflet: Rucar

Hei!!! A trecut ceva timp de când nu ne-am mai auzit.

Dar sunt fericită să vă spun că am revenit cu forțe noi, cu experiențe noi și cu mai mult curaj decât am avut înainte. O să vină și ziua în care o să vă povestesc experiențele pe care le-am trăit eu, experiențe care ASTĂZI fac parte din mine, din sufletul meu…

Dar până atunci vreau să vă povestesc despre weekendul petrecut la Rucăr.

Totul a început când sora mea a primit un telefon de la o prietenă de a ei, Raisa. Tinerii din biserica din București organizau un weekend la munte, iar eu cu Ligia și Jay am fost invitați să mergem împreună cu ei. Refuzăm noi vreodată vreo escapadă? CLAR NU!

Zis și făcut! Joi după facultate am plecat spre casă, urmând ca vineri la prânz să ne îndreptăm spre locația stabilită.

Nu vreau să intru în detalii, pentru că, probabil, v-aș plictisi, haha, dar o să vă scriu lista cu lucrurile care mi-au plăcut cel mai mult!!!

  1. Locația a fost de vis. De la drumul principal am luat-o (parcă) la stânga pe un drum neasfaltat, iar la dreapta, pe un deal cocoțat, stătea frumos pensiunea Scărișoara.
  2. Pensiunea ne punea la dispoziție o curte și o livadă extrem de primitoare și de spațioasă. Singurul mod în care se făcea gălăgie era atunci când o văcuță random de pe câmp se gândea să mai scoată un MUUUU în toată regula.
  3. Bănci, balansoare, mult spațiu verde, pomi înfloriți, peisaj rupt dintr-o poveste. Pozele spun totul
  4. Am ocupat toată vila și am dormit acolo două nopți. Prețul? 130 RON/persoană. Condițiile au fost suuuuuper, începând de la mobilier până la curățenie. Foarte, foarte mulțumită.
  5. Am dormit foarte mult, am fost obosită, ce e drept. Așadar, haha, vineri m-am culcat la 8 seara și m-am trezit la 9 și jumătate dimineața. Am hibernat sau ce?! Sâmbătă m-am culcat pe la ora 12 noaptea și m-am trezit la 9. Să nu mai zic… Sâmbătă la prânz am dormit cam două ore afară, pe o bancă. Cel mai dulce somn!
  6. Am adus fiecare câte ceva de mâncare de acasă, iar eu sunt la un detox(cică), dar weekendul ăsta am cam dat-o în bară, am mâncat multe prostii, ceva prăjituri, chipsuri și seminte. Bravo, Denisa! Bravo!
  7. De menționat că am mâncat 16 cepe verzi :))))))) . Eu și ceapa BFF. Clar!!!!
  8. Proprietarii au fost mai mult decât de treabă. Sâmbătă seara am petrecut timpul împreună, haha:)). Au locuit 11 ani în Anglia, iar de un an și un pic s-au mutat în România, departe de București( locul de unde au plecat la început) sau de orice altă zonă aglomerată. Vă înțeleg!!! Cine vrea aglomerație și bătaie de cap??? De aceea, când vreau să îmi găsesc un colț de liniște, mă întorc la Rucăr, la voi! Oameni tareeee faini!
  9. Am vizitat duminică Peștera Dâmbovicioara. Peștera? Meh.. Ghidul nostru? WOW! Era un puști de 12 ani care făcea voluntariat! Tare cute! Un alt grup era condus de o fetiță de 7 ani. Ei au făcut toată atmosfera, haha.

Următorul articol va fi din Dubai! Vă țin la curent pe instagram 🙂 V-am pupat!

 

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Alertă: Conţinutul de pe această pagină este protejat prin drepturi de autor!