Disney time: Maleficent

Hello dragilor,

De data aceasta revin cu o „recenzie” la ultimul film pe care l-am vizionat în cadrul Cinema City.

Am fost invitată la prima proiecție “Maleficent: Mistress of Evil”, și deși mă gândeam că nu voi înțelege mai nimic( pentru că menționez, nu am văzut prima parte a seriei), am avut norocul cu buna mea prietenă, Tea, care îmi mai spunea ceva detalii din primul, astfel să fac legătura cu ce se petrecea acum. 

Povestea este “ușoară”, este un capitol Disney, unde știm că întotdeauna binele învinge răul. Clar nu-l considerați spoiler! Da?

Acest nou capitol începe când Aurora este cerută în căsătorie de către prințul Phillip, iar pentru că lucrurile nu puteau să rămână atât de simple, vor exista conflicte în unirea celor două regate: The Moors și  Ulstead. Intriga se învârte în jurul puterii, regelui și unor noi creaturi descoperite.

Cu siguranță un film care te cuprinde și îți oferă posibilitatea să râzi la niște glume simple și nevinovate, dar amuzante; posibilitatea să fii cu sufletul la gură, neștiind ce se va întâmpla în următoarea scenă; posibilitatea să-ți dea câteva lacrimi. Un film de copii, un film pentru tine și familie, un film pentru toată lumea. 

Sunt multe mesaje pe care filmul le transmite, dar pe unul singur m-am hotărât să-l întipăresc bine în minte: ne putem arăta adevărata putere prin fapte de curaj și bunătate. 

De astăzi, în cinematografe. 

Vizionare plăcută și aștept să-mi spuneți cum vi s-a părut.

ps: Mă bucură mult că este 3D, o să vă delectați cu niște efecte de excepție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Alertă: Conţinutul de pe această pagină este protejat prin drepturi de autor!