Recomandare: Spionul care mi-a dat papucii

În urmă cu o săptămână, când am ieșit în oraș cu doi foști colegi de liceu, Tea și Matei, le-am sugerat să mergem la un film, pentru că tot auzisem că o să apară unele super nice. Zis și făcut!

Ieri am fost la filmul, după cum sugerează și titlul articolului, „Spionul care mi-a dat papucii”.

Înainte să vă spun opinia mea și așa mai departe, o să las mai jos descrierea filmului:

Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale. Surprinse de propriile acţiuni, fetele intră fără ezitare într-o misiune care le poartă prin toată Europa, printre agenți secreți şi curse mortale, hotărâte să ducă la bun sfârşit un plan riscant de salvare a lumii. Intervenția oportună a unui agent britanic fermecător devine singurul lor atu.

Acum, analizăm în felul următor:

  1. MILA KUNIS ESTE ÎN ROLUL PRINCIPAL, I MEAN… Nu vreau să fiu subiectivă, dar îmi place mult de Mila, cred că i-am urmărit toate interviurile și shippuiesc maxim căsnicia ei cu Ashton, haha. Deci, dacă și ție îți place Mila, fără dar și poate trebuie să vizionezi filmul
  2. Morgan, personajul principal nr.2 aka BFF lui Audrey este amuzantă. Lăsând la o parte cele 2-3 glume mult prea deplasate pe care le-a spus, râdeai numai când te uitai la mimica feței ei. Să nu mai zic, aolo,=)) o să vă dau un mic spoiler=)). Mărturisește că numele ei (Morgan Freeman) a ajutat-o mult în viață, de exemplu, se lăuda cât de ușor își făcea rezervări la restaurante, că deh, nu mereu îl ai pe Morgan în calitate de client =)))….
  3. Acțiunea e logică, din punctul meu de vedere, adică pentru un film comedie este chiar logică. Acum, analizând ideile lor…Ei bine, nu foarte logice; un mic spoiler: vor să facă schimb de pașapoarte cu alte fete, astfel încât să poată părăsi țara. I mean, makes no sense, dar sunt caterincă: ele cu tot cu logica lor.

 

Dacă vrei o seară chill, condimentată cu ceva râsete, filmul acesta este numai bun. Am citit pe net ceva reviews nu tocmai drăguțe și eram gen: pe bune? Așa pretențioși? Clar! Nu este nici primul și nici ultimul film de acțiune-comedie-spionaj. But, dacă te bucuri de actorii care sunt pe ecran și de glumele care sunt făcute, everything will be perfect!

Vizionare plăcută!!!

P.s.: Am avut în spate vreo 4-5 doamne care râdeau încontinuu. La un moment dat, dacă ele râdeau la o glumă, care pentru mine nu era amuzantă, ei bine, tot râdeam: râdeam de râsul lor.

P.s.s: contează și cu cine te duci la film, că na, comentarii amuzante între voi, una, alta. O atmosferă acolot tre să fie.

V-am pupat!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Alertă: Conţinutul de pe această pagină este protejat prin drepturi de autor!