Zile de vara

A trecut ceva timp de când nu ne-am mai auzit pe această platformă, așa-i?

Eu sunt în extreme: fie postez sub formă de spam, fie nu auziți de mine mult și bine. Ghiciți ce urmează..? Probabil 4-5 articole în următoarele două săptămâni, haha.

Astăzi vreau să vă povestesc despre sfârșitul lunii iunie când am fost să mă joc cu noua cameră foto în lanul de grâu și lavandă. Au ieșit niște poze pe cinste.

În caz că la anul doriți să vă faceți poze faine cu/în lavandă, vă recomand această locație care se află la 30 de minute de casa mea: Grădina de lavandă ( este în județul PRAHOVA)

Intrarea este 10 lei și ai timp să te bucuri de toată livada( nu și noi, pentru că venea ploaia, dar hei, priviți partea bună: lumina a fost numai bună pentru ședința foto)

Nu cred că e nevoie să vă spun unde am gasit lanul de grâu, pentru că pe acesta îl găsiți cu toții, și dacă vreți, și dacă nu vreți.

Anyways, pentru pozele din lavandă am optat pentru niște pantaloni vaporoși de vară marca @bsb, topul din @massimodutti, iar poșeta de la brandul @amerii.

Cu fetele de la @amerii colaborez din primăvară. Chiar dacă sediul lor este în Bali, pachetul ajunge în siguranță pentru că echipa are contract cu DHL.

Pentru început, eu mi-am ales două poșete cu vibe de vară la propriu. Povestea din spatele genților este și mai interesantă.  Atât interiorul, cât și exteriorul sunt lucrate de mână, cu ajutorul tehnicilor tradiționale de acolo. Sunt șanse mult prea mici să te întâlnești cu o clientă amerii care să aibă interiorul genții ca al tău. Sunt unice, deci uite un aspect cu care nu ne mai întâlnim la marile branduri.

Prețurile sunt medii, pe scurt ar însemna că raportul calitate-preț este echilibrat și ambele părți au de câștigat așa cum este și normal.

M-a impresionat și faptul că sunt confecționate manual, adică nu apelează la nicio mașinărie or whatever. Eu zic să stați cu ochii pe site-ul lor, poate prindeți reducerile cele mai faine și faceți aprovizionarea pentru următorul an. 

Mai jos o să vă las poze din lanul de grâu plus câteva de la ultima ședință care a fost desigur în floarea soarelui. Pentru zecile de întrebări de pe instagram( chiar dacă eu am dat tag in poză brandului), rochița este de pe na-kd.

Pălăria este marca Meli Melo

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Alertă: Conţinutul de pe această pagină este protejat prin drepturi de autor!